Pagina's

zaterdag 2 augustus 2014

Picknicken


De dag voor gisteren kwam mijn vriendje, Wout, terug van scoutskamp en vandaag is hij terug vertrokken op vakantie. Dus we hadden één volledige dag om er iets gezelligs van te maken. Wat is er nu gezelliger dan picknicken? Dus besloten we een leuk plekje uit te zoeken en daar ons dekentje te leggen. We kwamen uit op een prachtige plek, die helemaal niet ver was van mij thuis.

Hier zijn we op zoek naar een leuk plekje, door de akkers heen. Let zeker ook op de geweldige picknickmand! Trouwens, ik had geen camera bij dus de foto's zijn genomen met mijn gsm, vandaar de niet geweldige kwaliteit.
We kwamen hier aan en we waren er van overtuigd dat dit ons plekje werd! Leuk aan het water met de bossen om ons heen. Ons dekentje kreeg daar een plaatsje, het is puur genieten. Ook was het erg warm buiten, soms wel een beetje te warm. In ieder geval beter als regen of onweer.Close up van onze picknickmand. We hadden cracotjes mee en we zijn ook nog om broodjes bij de bakker gegaan. We hadden lekker eten bij ons, maar wel vrij simpel. Het was een last minute beslissing om te picknicken dus hadden we niet echt iets voorzien.We zaten eigenlijk op een verlaten plaats. Er lag nog een oud surfboard, Wout besloot een poging te doen. Hij is niet in het water gevallen. -Applausje-Terug op weg naar huis, reed de ijskar voorbij ons. Die konden we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. We hebben allebei een ijsje genomen, Wout vanille en ik stracciatella. Ons ijsje hebben we dan ook in de speeltuin opgegeten. 

Gisteren was een dagje om te herinneren. We hebben ons enorm geamuseerd en het was ook erg gezellig! We hadden ook al lang afgesproken om eens te picknicken en dat is er nu dus van gekomen. Zeker voor herhaling vatbaar! 
Zijn jullie deze zomer al gaan picknicken?

Hope you enjoy,
Emily

9 opmerkingen:

 1. Leuk om te zien! Ik heb laatst ook gepicknickt, het voelt echt als een dagje weg, ook al is het enorm dichtbij huis. Jullie hebben een mooi plekje gevonden! x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat super leuk! Ik wil ook eens een keertje gaan picknicken. Te lang geleden

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke foto's! En wat tof dat er een oude surfplank lag, haha. Mooi plekje hadden jullie gevonden!

  ♥ Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Echt super leuke foto's! Ziet er zo gezellig uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke foto's & verslag! Het zag er erg gezellig uit! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuk plekje heb je gevonden! Het ziet er gezellig uit. (Ik ben dol op die schommels, haha)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Picknicken is zo leuk en gezellig! En een ijsje is altijd lekker op de terugweg. :)

  Liefs Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Lekker picnicken, wat leuk! :)

  BeantwoordenVerwijderen